Soft tamponi

Soft Tamponi

Tampon nove generacije!

Original Soft-tamponi za higienski spolni odnos med menstruacijo

 

Mehki tamponi so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav, za higienski spolni odnos med menstruacijo. Mehki tamponi so tudi idealna rešitev pri vseh športnih in drugih dejavnosti... Soft-tamponi so optimalna higienska zaščita, so sterilni, pakirani posamično in dermatološko in klinično testirani. 

Fizično na voljo v Leposani na Rudniku v Ljubljani. (E Leclerc).

 

Zakaj Soft Tamponi?

• med spolnim odnosom so nemoteči

• so neopazni, udobni in prijetni za nošenje
• enostavni za uporabo
• velika absorpcijska sposobnost
• okolju prijazen material brez dodanih kemikalij
• dermatološko in klinično preizkušeni
• posamezno sterilno pakirani
• kakovost iz Nemčije

Kako to deluje, če ni vrvice?

Nožnica oz. vagina je dolga približno -+ 8 cm, na koncu je maternični vrat, ki ščiti maternico pred vhodom bakterij in drughih tujkov v maternico. Maternični vrat ima tudi čep, ki se odpre pri porodu, da gre plod lahko ven. Tako ni bojazni, da bi med spolnimi odnosi tampon zlezel kam drugam. Verjetno se sprešujete kako tampon izvlečete ven, po končanem spolnem odnosu? Lahko se seveda zgodi, da ga ne boste takoj začutili z roko, vendar je dejstvo da tampon ne more biti daleč. V kolikor počepnete in napnete mišice se tampon sam potisne bolj proti ustju nožnice in v počepu se tudi nožnica skrajša, tako tampon lažje zagrabimo ter izvlečemo. Pomagamo si z pincetnim prijemom (palec in kazalec).

Pri tem boste tudi bolje spoznali svoje telo.


Milijonkrat dokazano!

Brezskrbno in nemoteče! Ni nadležne vrvice in tudi med spolnim odnosom oba partnerja ne čutita prisotnega Soft-tampona, ki se anatomsko prilega.

Navadni tamponi ponavadi nabreknejo, Soft-tampon pa se enostavno stisne, kjer ostane prožen in ne spremeni svoje prvotne velikosti.

Soft-tamponi so inovativno narejeni iz ne toksične in biokompatibilne* pene. Material ne vsebuje kemičnih snovi, ki bi lahko povzročile draženje.

Zaradi zagotavljanja visoke higiene, so Soft tamponi pakirani sterilno in posamično. Zaradi mehke in prožne pene so zelo lahki (2g), kljub temu pa imajo odlično sposobnost vpijanja, ki je celo višja od navadnih tamponov.

Soft-Tampon je enostaven za uporabo, stisnemo ga skupaj na straneh in ga s sredincem potisnemo z okroglo stranjo pred maternični vrat. Odstranimo ga s pomočjo zanke (zarezane luknjice), lahko mehki tampon odstranimo hitro in enostavno, z enim prstom.

*Biokompatibilnost je sposobnost pravilnega odziva materiala v odnosu do gostitelja v specifičnih
aplikacijah. Biokompatibilnost se loči glede na površinsko in strukturno kompatibilnost vsadka.

 

Pojdi na Facebook