Uporabnice - pričanja

Uporabnice -pričanja

"Jaz sem jih tudi že probala ker sem ena tistih, ki morajo vse probat Smile in moram prizant, da sem bilo zelo prijetno presenečana....
vse lepo tesni in še vedno ni tiste suhosti kot pri navadnih tamponih, ko se vse vleče ven iz tebe.... V glavenem strah me je bilo kako bo šel ven brez vrvice in moram priznat da, sem ga samo potipala in zagrabila z dvema prstoma in flop, potegnila ven."

lp Mojca iz Kopra

 

 

"Evo končno sem jih probala in so super. Najprej sem probala tampon čez dan in sem ga lepo zmečkala in vstavila notri, nobenih problemov in tudi čutila ga nisem nič. Ko sem se spravila zamenjat, sem ga takoj zatipala in z dvema prstoma potegnila ven brez problema.
No zvečer, pa sem jih probala še pri seksu :) uauuu !!! Fant, sploh ni nič čutil in moram rečt da je bilo res divje Smile :) Na koncu sem ga zatipala nekje zadaj in ga z sredincem in kazalcem stisnila skupaj ter povlekla ven. Res delujejo in sem zares vesela da mi
odgovarjajo."

Janja iz Domžal

Soft Tamponi so zares mehki in jih ne sploh ne čutim. Nimam nobenega občutka izsušenosti in jih imam prav za posebne priložnosti :) 

"Tudi jaz sem jih že sprobala in so res mehki, ker jih sploh ne čutiš. Pa še res delujejo. Najprej sem sicer rekla, kaj vsega si človek ne izmisli, ampak zdaj res nimam več nikakršnih zadržkov med menstruacijo in moram priznati, da je zelo fajn občutek."

 Katja iz Ljubljane

"Med seksom se dejansko ne čutijo tako da res delujejo Wink moj ga sploh ni opazil.. na koncu sem mu povedala Laughing"

 Tina iz Kamnika, 

 

"Ja zakon, probala sem jih in vam rečem, da sem presrečna. Res delujejo!
Seveda mu nisem povedala in tudi sam ni opazil, bilo je božansko! Smile samo še to mi je manjkalo do popolne sreče Smile vse možne poze so bile in na koncu sem ga tudi ven dobila brez problema. Najprej sem s sredincem zatipala tampon tam nekje zadaj, potem sem še z kazalcem zagrabilila in povlekla ven.
midva drugače nikoli nisva med menstruacijo... zato sem spet toliko bolj vesela!!

Daniela iz Ljubljane