Uporabnice - pričanja

Uporabnice - pričanja

 

Spoštovana Mateja

Pravkar sem se vrnila iz toplic in vam moram sporočit, da sem zelo zadovoljna s  skodelico.

Izredno je prijetna in sploh se ne zavedaš, da jo uporabljaš. Jaz sem sicer kar planila v toplice z njo, čeprav se še nisem zavedala kako točno deluje,

ampak sem nekako zaupala vsem reklamam, besedam in komentarjem vseh ostalih žensk, tako da sem brez strahu in oklevanja zaplavala ali se spotila v savni :)))

Zelo sem vesela tega produkta in nekako mi je žal, da se nisem prej opogumila in si kupila tega, ter si prihranila nerodnosti pri športu v tistih dnevih menstruacije!!

Hvala lepa in bom priporočala sedaj ta produkt vsekakor naprej!

Lep pozdrav,  Jana

 

" Sem zadovoljna uporabnica LaliCup menstrualne skodelice. Naročila sem jo v oktobru prek točno te spletne strani. Prek njihovega maila sem dobila hitre, obširne in odlične odgovore na vsa moja vprašanja in dvome. Zato kar korajžno pišite.
Ni mi žal, da imam svojo menstrualno šalčko. Ni težka za uporabo, Čeprav mogoče na prvi pogled izgleda. Meni je bolj všeč kot tamponi. Se mi zgodi da kdaj kar pozabim da jo imam vsavljeno. No, to vam lahko veliko pove.
Priporočam. Preverjeno ;)"

Lp, Ida iz Cerknice.

 

"končno znebila vložkov, smradu in občutka umazanosti kljub nenehnemu tuširanju, mi je v največje veselje to, da se lahko ukvarjam s katerimkoli športom, brez, ne da bi vmes sploh pomislila na to, da imam menstruacijo!"

Polona

"menstrualna skodelica mi je dobesedno spremenila življenje, z mano je že slabi dve leti, in si ne predstavljam, da bi jo odkrila šele danes.

Zato vam vsem lahko rečem samo, pogumno! Navadila sem se po drugem ciklu, sedaj pa je del mene. Ne zamenjam je za nič na svetu. Na tej strani imate dobro opisano vse kar morate vedeti za uporabo."

Maša

 

Ponavadi to ni v moji navadi, vendar, ko pa sem z nečim zelo zadovoljna, to moram povedati!
Vse pohvale vam in temu izdelku - Lalicup menstrualni skodelici. Uporabila sem jo prvič, prebrala vsa vaša navodila trikrat in nimam čisto nobenih problemov.
Lažje spim (ker me nič ne moti in se ne bojim, da bi se zbudila v mlaki krvi) in tudi lažje funkcioniram čez dan. Pa še dejansko zdaj vem koliko krvi izgubim. Zelo zadovoljna!
 
Lp,
Maja
 
 
Izjemno hvaležna sem ti za tvojo zgodbo, ki si jo z nami delila 7.7. na ženskem večeru z Manco Razboršek glede tvojih izkušenj z menstruacijo. Tako si me, sta me navdušili, da jo že uporabljam. In sem zelo zadovoljna.
Navodila so zelo dobro napisana. Potrebno jih je samo skrbno upoštevati, resno skrbeti za higieno in na začetku si vzeti čas za malo vaje. Predvsem pa je potrebno biti nežen in potrpeživ s sabo in poslušati svoje telo. In kašen dober občutek je, ko še bolj spoznavam svoje telo. Tokrat se je zgodilo, da se mestrualnega cikla zelo veselim. Pa skodelica je zelo udobna. Skoraj jo ne čutim in nič ne moti. Imam pa en predlog. Za nas vizualce, bi na spletni strani pri metodah prepogibanja dodala čisto kratek video, kako se to naredi. Ker se vidi iz več zornih kotov. Tudi na srečanju v živo, me je med drugim to prepričalo, da je enostavno. Drugače pa je spletna stran zelo dobro urejena in dobim vse podatke, ki jih potrebujem.  Kot zadovoljna uporabnica, pa že navdušujem tudi druge ženske in tebi in tvojemu podjetju želim veliko upeha, da se čim bolj razširi dober glas, ker s tem pridobimo tudi me ženske.  
Hvala za tvoje pomembno poslanstvo, ki ga pogumno opravljaš!

Lep pozdrav,

Mojca